Ondernemers zamelen op 24 uur tijd meer dan 10.000 euro in voor G-atlete Anke Sneyers

Ondernemers zamelen op 24 uur tijd meer dan 10.000 euro in voor G-atlete Anke Sneyers

In 24 uur tijd zoveel mogelijk geld inzamelen voor een goed doel. Dat was de uitdaging die drie ondernemers aangingen in het kader van hun opleiding bij de NDB Business Academy. Als goede doel kozen ze voor G-atlete Anke Sneyers uit Lummen. De actie werd een groot succes: maar liefst 10.070 euro werd verzameld. En olympisch kampioene Tia Hellebaut zorgde zelfs voor een bijzondere boost.

Anke Sneyers is nog altijd maar 20 jaar en bewees al over veel talent te beschikken. Ze werd al meermaals Belgisch kampioene, behaalde zilver en brons op de junioren wereldkampioenschappen en ging in 2019 als jongste atlete ooit naar het paralympisch wereldkampioenschap in Dubai. Haar grote doel en droom is om België te mogen vertegenwoordigen op de Paralympische Spelen in 2024 in Parijs.

Lokale steun

De ondernemers in kwestie zijn Stein Verheyden van Parketvloeren Verheyden, Patrick Jacobs van Architecten Jacobs-Sneyers uit Tessenderlo en vertaler Herman Boel uit Aalst. Samen gingen ze de uitdaging aan. Ze bereikten heel wat ondernemers en sympathisanten die de actie wilden ondersteunen. Daarbij ook wat lokale ondernemers zoals Kiwanis Tessenderlo, Aveve Tessenderlo en Cyclingshop Mondelaers.

De vzw ‘I Support Anke’ en Anke zelf zijn absoluut in de wolken en overdonderd door de vele steun die bovendien op zo’n korte tijd gerealiseerd is en wil iedereen zeer nadrukkelijk bedanken.

Bron: https://www.hln.be/lummen/ondernemers-zamelen-op-24-uur-tijd-meer-dan-10-000-euro-in-voor-g-atlete-anke-sneyers~a1cbc946/?fbclid=IwAR1NMFSwIZQSYPQMoTFR60Et_GX8XRIeZGlNO7-277zQf3DY2JmtpyF-FHo